Winnaar Senzer Award categorie Kleine ondernemingen

Op vrijdag 15 november heeft SolarUnie uit Gemert tijdens de Dag van de Ondernemer de Senzer Award in de wacht gesleept! Met het winnen van deze award bewijst SolarUnie zij op vernieuwende wijze omgaat met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt in de regio Helmond-De Peel.

Dubbel duurzaam bij SolarUnie

SolarUnie heeft zich op twee manieren duurzaam ingezet, namelijk op het gebied van zonne-energie, maar ook op het inzetten van personeel. Dit doet het bedrijf door kansen te bieden aan iedereen die bij SolarUnie wil werken. Iedereen met de juiste motivatie en bereidheid te leren krijgt een kans. Als iemand de functie nog niet meester is, zorgt SolarUnie met een opleiding ervoor dat deze medewerker de juiste kennis opdoet. Zo wordt een medewerker begeleid en opgeleid tot zonnepanelenmonteur met de juiste bijbehorende certificaten.

Iedereen krijgt een kans bij SolarUnie

Het onderscheidend vermogen van SolarUnie uit zich in een bepaalde manier van denken. Zo willen wij doorbreken dat mensen in een hokje geplaatst worden met de stempel dat zij niets kunnen. SolarUnie is ervan overtuigd dat er voor mensen, met de juiste begeleiding en de juiste instelling, altijd een plek is op de arbeidsmarkt. Zo begeleiden wij veel statushouders die de taal niet meester zijn, en verwelkomen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen krijgt een kans bij SolarUnie.

Oprechte aandacht verdient zichzelf terug

Wij geloven dat wanneer je oprecht aandacht geeft aan de mens en bereid bent te investeren in meer dan alleen arbeidsgerelateerde zaken, mensen succesvoller worden. Zo geeft SolarUnie de werknemers vertrouwen waardoor zij zich meer verbonden voelen met het bedrijf.