SOLARUNIE NIEUWE NAAMGEVER STADION HELMOND SPORT

Vanaf komend seizoen zal Helmond Sport haar thuiswedstrijden gaan spelen in het SolarUnie Stadion. Wij worden hiermee de trotse opvolger van huidig stadionnaamgever Lavans.

SolarUnie tekende in de rust van de wedstrijd Helmond Sport – RKC Waalwijk een overeenkomst met Helmond Sport voor de aankomende vier seizoenen.

Wij gaan hier door de geschiedenis in als laatste naamgever van het huidige stadion. In 2022/2023 verhuist Helmond Sport naar de Sport-en (be)leefcampus op De Braak.

“We zijn heel trots dat we SolarUnie als onze nieuwe stadionnaamgever kunnen presenteren. Het bedrijf sluit met het thema duurzame energie mooi aan bij wat wij willen betekenen voor de regio Helmond. We gaan samen met hen alvast op weg naar het nieuwe stadion, waar Helmond Sport met andere partners mooie en goede initiatieven gaat ontwikkelen”, aldus Leon Vlemmings, algemeen directeur Helmond Sport.

Sinds vorig jaar zijn we met SolarUnie actief als partner bij Helmond Sport.

Jeffrey Otten, eigenaar SolarUnie: “Al snel voelden wij ons als bedrijf vertrouwd en gewaardeerd binnen Helmond Sport. Met de bouw van ons nieuwe pand en de groei die wij doormaken zien wij de naamgeving aan het stadion als een mooie vervolgstap. Wij hopen samen op weg te gaan naar mooie tijden voor een ieder die Helmond Sport een warm hart toedraagt.”