Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar is voor ondernemers allesbehalve gewoon. Leiderschap. Mobiliseren. Inspireren. Mensen bij elkaar houden, onder moeilijke omstandigheden. En natuurlijk; razendsnel schakelen. Dat is ondernemen in deze tijd.

De afgelopen jaren heeft SolarUnie hard aan de weg getimmerd en dat heeft zich uitbetaald in een gezonde groei van de organisatie. Dit is dan ook de rede dat SolarUnie in de lijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland is terecht gekomen en zijn we dit jaar een FD Gazelle geworden.

FD Gazellen zijn de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Zij worden jaarlijks door Het Financieele Dagblad in de schijnwerpers gezet als beloning voor hun bovenmaatse groeiprestaties. Daarbij is niet alleen gelet op omzetgroei, óók wordt gekeken naar het creëren van banen en de winstgevendheid. Het Financieele Dagblad maakt jaarlijks inspirerende ondernemersverhalen van deze sneller groeiers. Dit jaar wordt in het bijzonder gelet op de wendbaarheid van de FD Gazellen in de coronacrisis.