Maatregelen CORONA-Virus

Wij nemen bij SolarUnie momenteel diverse maatregelen. Dit omtrent het Corona-virus en de aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij vragen uw begrip en medewerking voor onze maatregelen. 

Lees hieronder wat dit voor u als klant van SolarUnie Bv. betekent.

  •  Alle ingeplande installaties zullen vooralsnog volgens planning uitgevoerd worden.
  • Onze werknemers zullen u op het moment enkel mondeling begroeten. Lichamelijk contact zal vermeden worden en we houden ons aan de voorgeschreven 1.5 meter afstand.
  • Uw woning wordt waar mogelijk zo min mogelijk betreden. 

Schouw afspraken

  • Alle woningschouwen zullen vooralsnog volgens planning uitgevoerd worden.
  • Onze Adviseurs zullen u op het moment enkel mondeling begroeten. Lichamelijk contact zal vermeden worden en we houden ons aan de voorgeschreven 1.5 meter afstand.
  • De offertes zullen momenteel niet meer op locatie opgemaakt worden. Deze ontvangt u later per email of per post.

 

Belangrijk:
Wanneer u zelf koorts, verkoudheids- en/of griepklachten heeft, of wanneer u in een risicogroep valt, willen wij u vriendelijk verzoeken dit vooraf aan ons te melden, zodat wij de afspraak, in overleg, preventief kunnen verplaatsen naar een later moment.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0492-331706 of stuur een email naar info@solarunie.nl.

Middels deze maatregelen verwachten wij de komende tijd onze werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren. Wij willen iedereen bedanken voor de medewerking. Zorg in deze tijden goed voor jezelf maar ook zeker voor een ander

onze contact gegevens

085-4875670 of 0492-331706

info@solarunie.nl

Ijzerzijp 7, 5421 ZE Gemert

Ieder dak is geld waard met onze zonnepanelen!

U denkt erover na om zonnepanelen te kopen? Behalve voor het milieu, is dat meestal ook goed voor uw portemonnee. Bij SolarUnie denken wij graag met u mee over de keuze, en of het voor u wel loont om zonnepanelen te kopen. Neem gerust contact met ons op voor goed advies.